Tarieven

Ik ben zowel orthomanueel arts, natuurarts als osteopaat. Als osteopaat ben ik lid van de beroepsorganisatie NVO (www.osteopathie.nl) en ben ik geregistreerd in het register van het NOF: www.osteopathiefederatie.nl

Als natuurarts sta ik geregistreerd bij de Artsenvereniging voor Integrale Geneeskunde (AVIG). Hier kunt u daar meer over vinden (Toelichting AVIG).

Begin 2017 heb ik me uit laten schrijven als orthomanueel arts.

Als arts sta ik ook geregistreerd in het BIG register: http://www.bigregister.nl/

Behandelingen door een natuurarts en osteopaat worden beiden vergoed in de aanvullende pakketten van de zorgverzekering.

Behandelingen gaan niet ten koste van het eigen risico (385 euro in 2016).

Bij sommige verzekeraars zit osteopathie in het pakket beweegzorg en bij sommige verzekeraars is de vergoeding anders als de behandeling door een arts wordt verricht. Informeer daarom goed bij uw verzekeraar over de vergoeding.

Mijn tarieven zijn:

Afspraak 40 min.: 105,00

Afspraak 30 min. 80,00

Afspraak 20 min. 55,00

Voor een eerste afspraak wordt 40 min. ingepland. In de praktijk worden kortere afspraaktijden ingepland bij minder complexe behandelingen en als na verloop van tijd de klachten al duidelijk verbeterd zijn en er een onderhoudsbehandeling nodig is. Bij chronische en complexe klachten is er meer tijd nodig voor uitgebreide behandelingen en advies.

Bedenk wel: de beste investering is investeren in uw gezondheid!